Didicakes

Wilt u een taarten- of cupcake workshop volgen bij DidiCakes? Vanaf zes personen kunt u een datum afspreken. Bent u met een kleiner groepje of alleen dan kunt u de kalender in de gaten houden.
De workshops zijn onder andere leuk voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, vrijgezellenuitje, kinderfeestje of familiedag. Iedereen gaat naar huis met een prachtige en heerlijk taart of cupcakes. Geschikt voor jong en oud!

Basistaart 
Tijdens deze workshop staat de versgebakken biscuittaart al voor u klaar. Deze is voor ongeveer 12 personen. De taart snijdt u twee keer door met een speciale taartzaag en gaat u vullen met een heerlijk luchtige merenguebotercreme en een laag confiture. Hierna kiest u een kleur uit van de basistaarteetbare kleurstoffen en gaat u het fondant kleuren.

Het gekleurde fondant leert u netjes uitrollen en over de taart leggen. Met behulp van de professionele workshopleider kunt u een mooie strak beklede taart krijgen. Als laatste gaat u de taart versieren met behulp van uitstekers, mallen, mooie randen en leert u roosjes maken met de hand. Boetseren van kleine figuren kan natuurlijk ook.
De taart krijgt u mee in een kartonnen doos en blijft gekoeld drie dagen vers. Wilt u de taart op een ander moment eten dan kunt u deze invriezen tot drie maanden.

De workshop duurt ruim drie uur en kost €42,50.
U kunt deze workshop voor een extra €2,50 ook met een kind erbij volgen. Dan werkt u samen aan de taart!

Boltaart
Tijdens deze workshop werkt u met een boltaartje van 12 cm doorsnede (voor ongeveer vier personen). Deze is gemaakt van een luchtig biscuit en staat al versgebakken voor u klaar.

De boltaart snijdt u twee keer door en gaat u vullen met boltaartjeeen lekkere merengue botercreme en een jam naar keuze. Daarna kiest u een kleur uit en gaat u het fondant kleuren. Het taartje wordt bekleed met fondant en versiert met allerlei leuke uitstekers en mallen. Ook leert u roosjes en mooie randen maken en kleine figuren boetseren.

Het boltaartje kan ook de basis vormen voor allerlei leuke figuren zoals een lieveheersbeestje, varkenshoofdje, iglo, kikker en een schildpad. U kunt al uw creativiteit loslaten en er zijn voldoende voorbeelden.
U neemt uw lekkere creatie mee naar huis in een leuk doosje.
Het boltaartje is drie dagen houdbaar maar u kunt het ook tot drie maanden in vriezen. Altijd leuk om alvast iets in huis te hebben voor een speciale gebeurtenis.

Deze workshop is geschikt ook voor kinderen (vanaf acht jaar) en duurt ruim twee uur. De kosten zijn €32,50 inclusief materialen, iets lekkers te eten en te drinken.

Cupcakes cupcakes
Je gaat tijdens deze workshop zes heerlijk, vers gebakken cupcakes versieren. Soms werkt u aan een bepaald thema zoals lente, chique of feestdagen. Het decoreren van de cupcakes doet u met fondant die u ook leert kleuren met eetbare kleurstof.

U leert de cupcakes vullen met confiture en versieren met behulp van uitstekers en mallen. Ook boetseren van kleine figuren en maken van roosjes kunt u aan het einde van deze leuke workshop.

De cupcakes neemt u mee naar huis in een leuk doosje en ze zijn een week houdbaar. Invriezen tot drie maanden kan ook.

De workshop duurt twee tot 2,5 uur en kost €30,00 per persoon.

didicakes.nl

Bekijk de workshop kalender >>
didi